Fabrici de nutrețuri combinate între 0,5 – 20 t/h, de la sistem gospodăresc la sisteme industriale automatizate, adaptate la cerințele clientului.

 Moară cu ciocane, amestecător

     Moara pneumatică este prevazută cu un ventilator care absoarbe cerealele, macină, apoi suflă în amestecătorul vertical, care amesteca cu o omogenitate de 1:100.000. Capacităţile posibile de măcinare a morilor este între 400 kg/h - 7 t/h sau mori speciale până la 50 t/h. Colectorul de piatră şi separatorul cu magnet măreşte siguranţa funcţionării sistemului.

     Amestecătorul vertical este disponibil cu buncăr între       0,5 t - 2,4 t pentru sisteme mici și mijlocii, pentru sisteme industriale oferim amestecător orizontal.

Sisteme de automatizare și tablou de comandă

 Oferim sisteme de automatizare și tablou de comandă de la variante simple până la sisteme complexe cu prelucrarea paralelă a mai multor procese de fabricare și cântărire, vizualizare și comandă calculator de la distanţă, adaptate la cerinţele clientului.

 Omogenitatea asigurată este de 1-100.000

Fnc curatitor

Curățitor industrial cu site


 Curățitor industrial cu site, curățire intensivă (5-400 t/h) sau sortare/calibrare (3-60 t/h). Pot fi prevăzute cu separator de impurități cu aspirare până la 400-500 t/h.

Transportor de cereale

 Transportor de cereale cu elevator și racleti până la 120 t/h sau mai mari, spiralã 5 t/h, suflantã 12 t/h sau transportor cu noduri cu 5 t/h, în funcție de materialul, de distanța și volumului de transportat, se va alege metoda mai economică.
Cântare electronice pentru cântãrire intre 10g - 100 t, sistem de cântãrire pentru camioane.

 Pot fi adaptate pentru cântărirea silozurilor din FNC sau cap de grajd, amestecătoarelor sau a animalelor. Pot fi comandate cu diferite mărimi de afisaje digitale.

tewe-modultierwaagen DozÃÆâ?™Ãƒâ? Ã¢?™Ãƒâ?šÃâ?šÃ‚£ tensiometricÃÆâ?™Ãƒâ? Ã¢?™Ãƒâ?šÃâ?šÃ‚£