Fabrici de nutrețuri combinate ntre 0,5 – 20 t/h, de la sistem gospodăresc la sisteme industriale automatizate, adaptate la cerințele clientului.

Moară cu ciocane, amestecător

     Moara pneumatică este prevazută cu un ventilator care absoarbe cerealele, macină, apoi suflă n amestecătorul vertical, care amesteca cu o omogenitate de 1:100.000. Capacităţile posibile de măcinare a morilor este ntre 400 kg/h - 7 t/h sau mori speciale pnă la 50 t/h. Colectorul de piatră şi separatorul cu magnet măreşte siguranţa funcţionării sistemului.

     Amestecătorul vertical este disponibil cu buncăr ntre       0,5 t - 2,4 t pentru sisteme mici și mijlocii, pentru sisteme industriale oferim amestecător orizontal.

Amestecător oblic

Cu volum intre 180 - 1000 kg.
Se poate amplasa o moar sau aplatizor la captul amestectorului şi un cntar dedesubt, oferind astfel un sistem complet de măcinare-amestecare pentru un sistem gospodăresc.

Omogenitatea asigurată este de 1-100.000

Ventilatorul curăţătorului absoarbe   impurităţile mai uşoare dect cereala, separnd 80% din totalul impurităţilor, acestea fiind eliminate printr-un ciclon. Capacitatea maximă de curăţire este de 30 t/h. Dozarea cea mai folosită este cea cu şnec mobil, livrabil cu diferite capacităţi şi mărimi.

Fnc curatitor

Curățător industrial cu site

Curățător industrial cu site, pentru precurățire (45 t/h), curățire intensivă (20 t/h) sau sortare/calibrare (6 t/h).

Transportor pneumatic

Sistem mobil pentru transportul pneumatic al cerealelor pn la 10-12 t/h la distanţe mari, cu absorbire prin tubul flexibil, asigur o modalitate flexibil n perioade de vrf.

     Varianta cu acţionare de la tractor poate transporta pn la 27 t/h.

Transportor de cereale

Transportor de cereale cu elevator și racleti pnă la 120 t/h sau mai mari, spiral 5 t/h, suflant 12 t/h sau transportor cu noduri cu 5 t/h, n funcție de materialul, de distanța și volumului de transportat, se va alege metoda mai economică.

tewe-modultierwaagen
DozÃÆ?Ã?â?™Ãƒâ?šÃ?£ tensiometricÃÆ?Ã?â?™Ãƒâ?šÃ?£

Cntare electronice pentru cntrire intre 10g - 100 t, sistem de cntrire pentru camioane.

Pot fi adaptate pentru cntărirea silozurilor din FNC sau cap de grajd, amestecătoarelor sau a animalelor. Pot fi comandate cu diferite mărimi de afisaje digitale.