Silozuri

SILOZURI

SILOZURI METALICE INDUSTRIALE

Oferim silozuri cu cilindru galvanizat cu strat Zn de 600 g/m2,  cu capacitate de stocare de până la 25.000 m3  pe celulă şi multiple posibilităţi de ventilare: semicilindri perforaţi deasupra pardoselei, lamele perforate peste canale in pardoseala, con metalic perforat suprateran sau podea perforata.

Variantele de silozuri cu fund conic la unghi de 45° sau 66° asigură o descărcare completă şi rapidă a silozului, sistem de înălțare pentru încărcare gravitațională a camioanelor.

Silozurile dispun de toate accesoriile necesare unei exploatări eficiente, aerisire suplimentară pe acoperiș, orificiu de vizitare, scară interioară și exterioară, scară acoperiș, pasarelă deasupra silozurilor pentru transportoare, sistem digital de măsurare a temperaturii în mai multe puncte, posibilitate de izolare de siloz, sau vopsire acoperiș la cerere, șnec giratoriu fix sau mobil pentru golire totală, descărcare laterală direct în camion.

TRANSPORTOARE CU ELEVATOR, REDLER

Pentru încărcarea/descărcarea silozurilor oferim o gama largă de transportoare industriale tip elevator, redler, cu transport până la 300 t/h, șnecuri, iar pentru tratarea cerealelor precurăţitoare cu sită sau ventilator, curăţitoare industriale cu sită, ventilatoare de răcire/uscare şi sisteme de măsurare a temperaturi.

De la sisteme de uz gospodăresc până la transportoare industriale de 300 t/h capacitate.

Elevatoare cu lanț pentru sisteme mai mici, elevatoare cu cupă pentru sisteme industriale. Variante cu carcasă comună pentru partea de urcare și coborâre, reducând turbulențele interioare și prin urmare mărind gradul de încărcare a cupelor, totodată reducând necesarul de energie pentru transport și timpul de montaj, sau carcasă standard cu coloană separată pentru partea de urcare și coborâre. Materialul carcasei poate fi tablă zincată, vopsită, inox sau aluminiu, după preferințele clientului.

Redlere ( transportoarele cu racleți ) cu una sau două direcții de transport, cu sau fără căptușală cu pvc rezistent la uzură pe dedesubt, cu racleți tip mătură pentru o golire totală. Grosimea carcasei se poate alege în funcție de necesitățile clientul și gradul de uzură. În cazul necesității transportului fără spargere de boabe sunt transportoare ideale, cu consum redus de energie.

CURĂȚITOR INDUSTRIAL, PRECURĂȚITOR

Curățitor industrial cu site, curățire intensivă (5-400 t/h) sau sortare/calibrare (3-60 t/h). Poate fi prevăzut cu separator de impurități cu aspirare până la 400-500 t/h.

Pentru sisteme mai mici pot fi folosite precurățitoare cu aspirație pentru eliminarea prafului de la 20 t/h la 30 t/h la un preț foarte avantajos sau sisteme industriale între 40 t/h și 400 t/h, fiind foarte practice pentru pregătirea cerealelor pentru o uscare uniformă și îmbunătățirea calitativă a depozitării lor, pe lângă praf se elimină pleava, boabele sparte, particulele mai ușoare decât cereala.

USCĂTOR

Uscătoarele continue LAW recunoscute calitativ pe plan internațional, cu o experiență de peste 40 ani, pot usca în mod standard sau cu recuperare de energie, sistem automatizat cu posibilitate de control de la distanță, opțional cu sistem de filtrare de praf. Pentru încălzirea aerului pot fi folosite arzătoare pe gaz, motorină, biomasă etc. Izolația pe partea de încălzire și arzătoarele de ultima generație fac sistemul eficient energetic.